ODRŽAN NOVOGODIŠNJI TURNIR U MINI ODBOJCI

Izvor: Radio Dunav, 19.Dec.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽAN NOVOGODIŠNJI TURNIR U MINI ODBOJCI

Prigrevica je u nedelju bila u znaku najmlađih odbojkašica. Na četiri mini odbojkaška terena oko 200 devojčica iz Subotičkog Spartaka, Apatina i Boom Volleya iz Prigrevice odigrale su veliki broj utakmica. Devojčice uzrasta od 9 do 14 godina je tokom utakmica bodrio deda mraz, koji je svim učesnicima turnira podelio zlatne medalje. Turnir pod nazivom “Novogodišnji mini volleyball Prigrevica 2016″ je trajao od 11 do 16 časova.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Održan novogodišnji mini volleyball Prigrevica 2016

Izvor: 025info.rs, 19.Dec.2016

Prigrevica je u nedelju bila u znaku najmlađih odbojkašica, a preko pet sati publika je mogla da uživa u novogodišnjem mini odgojkaškom turniru pod nazivom Prigrevica 2016. Na četiri mini odbojkaška terena oko 200 devojčica iz subotičkog Spartaka, Apatina i Boom Volleya iz Prigrevice odigrale...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.