ODRŽAN 9. MEĐUNARODNI KARATE TURNIR, “APATINSKI POBEDNIK 2016″ (FOTO)

Izvor: Radio Dunav, 16.Okt.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽAN 9. MEĐUNARODNI KARATE TURNIR, “APATINSKI POBEDNIK 2016″ (FOTO)

U Apatinu je danas održan 9.međunarodni karate turnir “Apatinski pobednik 2016″, na kome su nastupili takmičari iz 12 klubova iz Srbije i Republike Srpske: Bačka Topola, Bač, Novi sad, Kovilj , Sombor, Odžaci, Bačka Palanka, Prigrevica, Sonta, Subotica, Doboj i Teslić.
Organizatori takmičenja su bili Šotokan karate savez Srbije, Karate federacija Vojvodine i Karate klub Partizan iz Apatina.
Turnir je otvorio predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << opštine Apatin, Radivoj Sekulić koji je pozdravio sve takmičare i goste i poželeo im odličan uspeh i rezultat.On je podsetio na značaj bavljenja sportom kao i to da će lokalna samouprava ubuduće ulagati značajna sredstva u ovoj oblasti.Profesor Milorad Mrđa, predsednik i trener karate kluba Partizan iz Apatina se zahvalio brojnim ekipama na učešću ali i lokalnoj samoupravi koja je podržala održavanje turnira.
Hala OŠ Žarko Zrenjanin je bila ispunjena mladim karatistima, njihovim roditeljima, komšijama i prijateljima koji su doprineli da turnirom vlada fer i sportska atmosfera.
Pogledajte kako je izgledao “Apatinski pobednik 2016“

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.