Izvor: Radio Dunav, 30.Okt.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKAŠICE APATINA GOSTUJU U KULI

Odbojkašice Apatina u 3.kolu Prve Vojvođanske lige za seniorke u nedelju gostuju ekipi Hajduka u Kuli. Utakmica se igra u sportskoj hali Kule sa početkom u 15 sati. Domaće odbojkašice kao jedna od najboljih ekipa u ligi su favoriti u ovoj utakmici, sa druge strane odbojkašice Apatina kao najmlađi tim lige neće biti kompletne na ovoj utakmici ali će probati da odigraju najbolje što mogu u ovom momentu. Prethodne sezone obe utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ove dve ekipe su igrane u pet setova. U Kuli je slavio Hajduk, dok su Apatinke bile bolje na svom parketu.
Pionirke odbojkaškog kluba Apatin u subotu u 2.kolu pionirskog prvenstva Vojvodine dočekuju ekipu Merkura iz Bačke Palanke. Utakmica se igra u hali oš Žarko Zrenjanin sa početkom u 14 sati.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak takmičenja za Apatin i Boom Volley

Izvor: 025info.rs, 30.Okt.2015

Odbojkašice Apatina u 3. kolu Prve vojvođanske lige za seniorke gostuju ekipi Hajduka u Kuli. Utakmica se igra u sportskoj hali u Kuli u nedelju 2. novembra sa početkom u 15 sati. Domaće odbojkašice kao jedna od najboljih ekipa u ligi imaju ulogu favorita u ovoj utakmici. Sa druge gošće kao...

Nastavak na 025info.rs...

KMF Novi Pazar: Favoriti protiv Fleša

Izvor: SandzakPress.net, 30.Okt.2015

Novi Pazar – Kapiten Kluba malog fudbala Novi Pazara Enes Delić rekao je da je njegova ekipa favorit u sutrašnjoj utakmici protiv valjevskog Fleša, koja se igra u okviru osmog kola Prve futsal lige. “Uvek idemo na tri boda, tako je i protiv novajlije iz Valjeva. Sanel Stupljanin i Milan Tošić...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.