NA OTVARANJU RIBARSKIH VEČERI NASTUPILA GRUPA S.A.R.S

Izvor: Radio Dunav, 02.Jul.2015, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA OTVARANJU RIBARSKIH VEČERI NASTUPILA GRUPA S.A.R.S

Sinoć su u Apatinu počele 52 po redu „Apatinske Ribarske Večeri“, koje će tokom narednih pet dana ponuditi sjajan muzički , kulturni i sportski program.
Spektakularnim vatrometom i pozdravnim govorom predsednika Opštine Apatin, dr Živorada Smiljanića sinoć su na novom trgu Nikola Tesla u Apatinu otvorene „Apatinske Ribarske Večeri, koje ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << beleže svoje 52. izdanje.
Na otvaranju ove manifestacije , čast da prvi nastupe imali su članovi benda „S.A.R.S“ , koji su dobro prodrmali nekoliko hiljada Apatinaca i potvrdili zašto su jedna od najpopularnijih grupa u regionu.
Pre „S.A.R.S“-a”, na velikoj bini nastupili su lokalni bendovi, članice kluba „Mažoret“ iz Sonte ,OKUD-a “Ivo Lola Ribar” i KPZH “Šokadij” iz Sonte, KUDA Jožef Atila iz Kupusine, a kao uvertira za glavni spektakl – takmičenja u kuvanju ribljeg paprikaša, održano je takmičenje za “Zlatni kotlić” u kategoriji juniora , na kojoj je trijumfovala Geler Andreja kao najbolji i njamlađi kuvar ovogodišnje manifestaacije.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Lutko ja sam rešen, da večno s tobom plešem

Izvor: 025info.rs, 02.Jul.2015

Sjajan nastup grupe "S.A.R.S." pred nekoliko hiljada Apatinaca ali i gostiju iz okoline obeležio je prvi dan 52. po redu "Apatinskih ribarskih večeri". Ribarske večeri su otvorene desetominutnim vatrometom na Trgu "Nikola Tesla", a pre samog otvaranja u gradu je započeo niz manifestacija. Održano...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.