MLADI SOCIJALISTI UREDILI AUTOBUSKO STAJALIŠTE

Izvor: Radio Dunav, 17.Nov.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADI SOCIJALISTI UREDILI AUTOBUSKO STAJALIŠTE

Savet socijalističke omladine opštine Apatin organizovao je danas akciju sređivanja autobuskog stajališta ispred Doma sportova kod Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”.
Od ranih jutarnjih časova, grupa od preko deset mladih socijalista krenula je sa čišćenjem prostora oko stajališta i pripremom za farbanje nadstrešnice. Trud i rad omladine se na kraju isplatio i stajalište sad izgleda mnogo urednije i čistije nego pre.
- Zahvaljujem se svim našim članovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << koji su došli i pomogli, a posebna zahvalnost onima koji su čitav dan neprekidno učestvovali i vredno radili na realizaciji ove akcije. Nastavljamo i dalje sa akcijama za dobrobit društvene zajednice – izjavio je predsednik Saveta socijalističke omladine opštine Apatin Nebojša Smiljanić.
Izvor:OO SPS Apatin
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Mladi socijalisti učili decu kako se pravi slavski kolač

Izvor: juGmedia, 18.Nov.2015, 14:10

LESKOVAC – Učenici od prvog do četrvtog razreda Specijalne škole 11.oktobar učili su danas kako da prave slavski kolač na radionici koju je organizovala omladina Socijalističke partije Srbije u Leskovcu...„Budući da je vreme slava, došli smo da učenicima približimo sam čin sečenja slavskog...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.