Izvor: Radio Dunav, 14.Maj.2017, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILAN ŠKRBIĆ GOST U EMISIJI “OTVORENO” RADIO DUNAVA

Predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić danas će biti gost u emisiji “Otvoreno” u programu radio Dunava.
Škrbić će govoriti o izgradnji Luke Apatin i Slobodne zone Apatin, o investiciji kompanija “Energye” iz Kijeva o izgradnji farmi za uzgoj i preradu živinskog mesa, brodogradilištu, međunarodnom putničkom pristaništu i njegovoj revitalizaciji, radu lokalne samouprave i njenim rezultatima u protekloj godini.
Emisija je na programu u 14 časova.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

PREDSEDNIK OPŠTINE APATIN, MILAN ŠKRBIĆ “OTVORENO” U PROGRAMU RADIO DUNAVA

Izvor: Radio Dunav, 14.Maj.2017

- Dunav je za Apatin ili Koridor 7, plovni put, ili Glavna ulica Evrope, je od najveće važnosti za dalji razvoj. Proglašenjem Vlade Srbije da je ovo područje kod Apatina koje se naslanja uz Slobodnu zonu, Lučko područje, je prespektiva koja je prioritet čemu će se posvetiti opštinska vlast.-Očekujemo...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.