Izvor: Radio Dunav, 09.Nov.2016, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“LIČKI DANI” U PRIGREVICI

Zavičajno udruženje “Ličko ognjište” 18. i 19. novembra organizuje “Ličke dane” u Prigrevici. Prvog dana od 18 sati u Spomen biblioteci održaće se književno veče “Slovo o Tesli” na kome će govoriti Nikola Dubajić i Đuro Čanak. Od 20 sati u Domu kulture biće održano veče ličkih pesama i folklora koje će izvoditi trupe iz Apatina, Bačkog Brestovca i Prigrevice. Gost večeri je Dobrivoje Pavlica, a za najmlađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << će biti organizovan kviz “Govorite li lički”.
Drugog dana u klubu “Rajko Čule” od 18 sati biće otvorena izložba slika Dušana Vanjeka, a od 20 sati biće organizovana večera sa kulturno-zabavnim programom u “Penzioneru”. Okupljeni će se takmiciti u pripovedanju šala i anegdota, a gost večeri biće Boro Drljača. Goste druge večeri “Ličkih dana” zabavljaće “Bravo bend”.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

U galeriji Meander sutra otvaranje samostalne izložbe crteža i slika Apatinke Jelene Šimić Popović

Izvor: 025info.rs, 09.Nov.2016

U galeriji Meander, u četvrtak, 10. novembra   2016. godine , sa početkom u 19 sati biće otvorena samostalna izložba crteža i slika, Zapisi plutajućeg sveta, Jelena Šimić Popović. „Zapisi plutajućeg sveta“ je kolekcija crteža i slika inspiranih japanskom „ukijo“ grafikom iz 17....

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.