KZM: KONKURSI, TRIBINE, SPORTSKE AKTIVNOSTI, SVE U CILJU AKTIVIRANJA MLADIH U APATINU

Izvor: Radio Dunav, 16.Mar.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KZM: KONKURSI, TRIBINE, SPORTSKE AKTIVNOSTI, SVE U CILJU AKTIVIRANJA MLADIH U APATINU

Kancelarija za mlade iz Apatina će organizovati tribinu Narodne banke Srbije u ponedeljak 20. marta 2017. godine sa početkom od 17 sati u svojim prostorijama na trgu Nikole Tesle. Na tribini će se govoriti o ulasku mladih u svet finansija i štednji, a predavanje će držati zaposleni u Narodnoj banci Srbije filijala Novi Sad.
Više o ovoj temi nam je rekao saradnik u Kancelariji za mlade, Nemanja Ćirić koji je pored ovog događaja pričao i o aktuelnim konkursima koje je raspisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << KZM i o nekim budućim projektima, a kako on dodaje sve sa svrhom da se mladi u Apatinu što više aktiviraju.
Razgovor sa Nemanjom Ćirićem možete polsušati na linku ispod.

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

U ponedeljak u Apatinu obeležavanje Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke

Izvor: 025info.rs, 17.Mar.2017, 10:39

Članovi Društva za borbu protiv raka iz Sombora i Apatina će u ponedeljak , 20.marta, sa početkom u 11 sati ispred svoga" Parka dostojanstva" , a koji se nalazi ispred Maxi-ja, deliti flajere o prevenciji raka i još jednom podsetiti sugrađane da brinu o svom zdravlju.   Sem toga, uručiće i...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.