Izvor: Radio Dunav, 16.Apr.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK DUNAV NA KORAK DO PRVE LIGE

Košarkaši Dunava napravili su veliki korak ka plasmanu u viši rang takmičenja pobedom nad Starom iz Beočina od 88:56. Gosti su na ovaj meč doputovali bez nekoliko standardnih igrača pa su uspeli da pariraju domaćinima svega jednu četvrtinu, a nakon toga kvalitet i duža klupa igrača Dunava dolazi do izražaja. Najefikasniji u redovima Dunava bio je Miljanić sa 20 postignutih poena.
Do kraj je ostalo jedno kolo i ukoliko i Veternik i Dunav zabeleže pobede, apatinski košarkaši će izboriti plasman u viši rang takmičenja.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

(Košarka) Da li će Dunav u Prvu regionalnu ligu?

Izvor: 025info.rs, 17.Apr.2016, 14:21

"Dunav 2014" ima velike šanse da se plasira u Prvu regionalnu ligu, a pobeda u 25. kolu Druge regionalne lige Sever nad ekipom "Star Beočin" iz Novih Ledinaca od 88:56 je to najavila. Najviše poena (20) postigao je Miljanić. Do ovakvog raspleta došlo je zbog pobede "Velike Kikinde", koja je savladala...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.