Izvor: Radio Dunav, 04.Dec.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA BIH TO OVAKO

Republičko takmičenje učenika srednjih škola Srbije u organizaciji Gimnazije „Nikola Tesla“ Apatin pod nazivom „Ja bih to ovako“ biće održano 12. i 13. decembra tekuće godine sa početkom u 10 sati u Kulturnom centru u Apatinu.
Pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i SO Apatin, Gimnazija „Nikola Tesla“ Apatin realizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << srednjoškolski projekat „Ja bih to ovako“. U finalu takmičenja, na pozorišne daske stupiće učenici srednjih škola iz Novog Sada, Obrenovca, Zaječara, Pančeva i Apatina.
Tročlani stručni žiri odlučiće koja ekipa je pobednik republičkog takmičenja u dramskom improvizovanju, a predviđena nagrada je vaučer u vrednosti 40.000 dinara koji je namenjen organizaciji putovanja za članove pobedničke dramske trupe. Ciljevi ovog projekta jesu razvoj dramskog talenta, komunikacije, improvizacije, kao i snalaženje u nepoznatim situacijama. Takođe, realizacija ove aktivnosti podrazumeva i susrete učenika srednjoškolaca, razmenu učenika, druženje i edukaciju.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Ja bih to ovako

Izvor: 025info.rs, 04.Dec.2015

Republičko takmičenje učenika srednjih škola Srbije u organizaciji Gimnazije Nikola Tesla Apatin pod nazivom Ja bih to ovako biće održano 12. i 13. decembra sa početkom u 10 sati u Kulturnom centru u Apatinu. Naime, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.