IGOR MIROVIĆ POSETIO APATIN

Izvor: Radio Dunav, 25.Mar.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGOR MIROVIĆ POSETIO APATIN

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović posetio je danas opštinu Apatin, gde je sa Radivojem Sekulićem, kandidatom ove stranke za predsednika opštine obišao poljoprivrednike u Sonti, a nakon toga prisustvovao akciji Unije penzionera i Unije mladih SNS-a koji su u centru Apatina organizovali turnir u šahu. Mirović je svoju posetu okončao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << u prostorijama stranke gde je sa članstvom razgovarao o aktuelnim temama na državnom i lokalnom nivou.
Igor Mirović je rekao da će Apatin imati punu podršku sa pokrajine i republike, i istakao važnost rezultata koje je OO SNS-a Apatin postigao do sada.
Igor Mirović

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Radivoj Sekulić je istakao da je OO SNS-a radio veoma dobro i da ima jasnu strategiju i planove kako da unapredi pojoprivredu Apatina. Sekulić je napomenuo da se treba fokusirati na manja i srednja preduzeća, i da mnogo truda još treba uložiti kako bi se privreda vratila na zdrave grane.
Radivoj Sekulić

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


 

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Igor Mirović posetio Sontu i Apatin

Izvor: 025info.rs, 25.Mar.2016

Opštinski odbor SNS  Apatin ugostio je potpredsednika ove stranke, Igora Mirovića. On je prvo posetio poljoprivrednika Dejana Stojakovića u Sonti, gde su razgovarali o problemima sa kojima se suočavaju zemljoradnici. Potom se sa kandidatom za predsednika opštine Radivojem Sekulićem i poverenikom...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.