GODIŠNJI KONCERT GKUD “DUNAV” U SUBOTU U DOMU KULTURE

Izvor: Radio Dunav, 12.Dec.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODIŠNJI KONCERT GKUD “DUNAV” U SUBOTU U DOMU KULTURE

Gradsko kulturno-umetničko društvo “Dunav” iz Apatina u subotu 16. decembra u Domu kulture sa početkom od 19 sati organizuje godišnji koncert kojim će označiti završetak uspešne polusezone.
Prema rečima Nemanje Borojevića, umetničkog rukovodioca izvođačkog ansambla GKUD Dunav na koncertu će nastupiti svi folklorni ansambli i sve selekcije “Show dancea”.
-Kao i svake godien nastupiće svi folklorni ansambli i sve selekcije “Show dancea”. Pozvao bih ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << putem sve Apatince da dođu i da pogledaju naš koncert jer smo se svojski potrudili da sve izgleda kako treba. – rekao je Nemanja Borojević.
Borojević je dodao da im nakon ovog nastupa sledi pauza kao i u većini kulutno-umetničkih društava, a nakon toga će krenuti sa spremanjem novog koncerta koji će biti održan u martu.
Ulaz na koncert je 200 dinara.
FONO Nemanja Borojević

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.