Furiozni plavo-beli, rukometna lekcija Temerinu

Izvor: 025info.rs, 29.Mar.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Furiozni plavo-beli, rukometna lekcija Temerinu

Više nego lak zadatak za Rukometni klub Apatin na početku drugog dela sezone u Prvoj ligi Srbije - grupa Sever. Apatinci su u subotu na domaćem parketu ubedljivo savladali RK TKS Temerin rezultatom 35:20 (19:10).

Plavo-beli su tako već na startu prolećnog dela prvenstva dali do znanja konkurentima da su ambicije kluba ostale nepromenjene, odnosno plasman u viši rang takmičenja. Odsustvo Bogojevića i Mandića nije se osetilo na ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << susretu, a trener Desnica je pružio šansu i mlađim igračima koji su ukazanu priliku iskoristili na pravi način. Divjak, Mačkić i ostali su pokazali da se na njih svakako može i mora računati u narednom periodu. Standardno najefikasniji igrač meča bio je Drašković sa 11 postignutih golova.

U narednom kolu RK Apatin putuje na teško gostovanje u Bačku Palanku, na megdan Rukometnom klubu Lavovi.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

PLAVO-BELI RUTINSKI SA TEMERINOM

Izvor: Radio Dunav, 29.Mar.2015

Rukometaši Apatina su savladali TSK iz Temerina sa 35:20. Odlična i ubedljiva partija apatinaca protiv oslabljenih gostiju koji su jedino vodstvo imali pri rezultatu 5:3. Nakon toga usledila je agresivnija odbrana domaćina i brze kontre Draškovića koji je postigao 11 pogodaka. Šansu su pred sam...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.