Džomba napušta Hajduk, preuzima Mladost iz Apatina?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džomba napušta Hajduk, preuzima Mladost iz Apatina?

KULA - Kontroverzni finansijer kulskog Hajduka, Nikola Džomba, spreman je da napusti taj klub i od leta preuzme Mladost iz Apatina!

Pozivajući se na nezvanične informacije, "Sport" piše da je Džomba nezadovoljan načinom na koji se lokalni čelnici ophode prema Hajduku, kao i očajnom posetom utakmicama u Kuli.

Na drugoj strani, Mladost ima za srpske prilike odličnu infrastrukturu i uslove za razvoj mladih fudbalera, ali joj nedostaje novac. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Apatinska pivara" odavno je klubu uskratila značajnija sredstva, pa je leta 2007. odlučeno da se Mladost iz Superlige preseli u Prvu ligu Srbije, pošto nije mogla da izdrži troškove koje povlači učešće u elitnom takmičenju. Nedavno je Skupština opštine Apatin najavila da će klubu pronaći novog, stabilnog sponzora.

Da je Džomba zainteresovan za angažman u Mladosti, svedoči podatak da je pozajmio čak desetoricu fudbalera Hajduka, najavivši borbu za plasman u Superligu u prolećnom delu sezone.

Džomba je poznat po tome što se ne zaustavlja samo na ulaganju novca i administrativnim poslovima, već voli da kontroliše igrače i tim, a neretko na utakmicama obavlja i ulogu glavnog trenera!

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.