Izvor: 025info.rs, 24.Apr.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečija predstava OKC Apatin u Bačkoj Palanci osvojila nagradu za najbolju adaptaciju bajke

Na Festivalu dečijeg dramskog stvaralaštava „Otvorena scena“ koji je održan protekle nedelje u Bačkoj Palanci, članovi Dramskog studija Opštinskog kulturnog centra Apatin, sa predstavom ,,Isto kao Crvenkapa, samo malo drugačije'', dobili su nagradu za najbolju adaptaciju bajke, a Dušan Gladić, po čijem tekstu i u čijoj režiji je odigrana ova predstava, dobio je nagradu za doprinos razvoju dečijeg dramskog stvaralaštva.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

PREDSTAVA “ISTO KAO CRVENKAPA SAMO MALO DRUGAČIJE” OSVOJILA JOŠ JEDNU NAGRADU

Izvor: Radio Dunav, 24.Apr.2017

Na Festivalu dečijeg dramskog stvaralaštava „Otvorena scena“ koji je održan protekle nedelje u Bačkoj Palanci članovi dramskog studija Opštinskog kulturnog centra Apatin “Isto kao Crvenkapa samo malo drugačije” u režiji Dušana Gladića, dobili su nagradu za najbolju adaptaciju bajke,...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.