Izvor: Radio Dunav, 25.Maj.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA DRUGA MESTA ZA ĐURU BORBELJA

Novi Sad je proteklog vikenda bio domaćin Kupa Vojvodine koji je ujedno bio kvalifikaciono takmičenje za Kup Srbije u atletici za seniore i seniorke.
Na stadionu “Karađorđe” u dva takmičarska dana nastupili su takmičari i takmičarke iz klubova sa teritorije Vojvodine, među kojima su nastupila i tri člana Atletskog kluba “Apatin”. Najuspešniji je bio Đuro Borbelj koji je osvojio dva druga mesta u trci na 1.500 metara i u debitantskoj trci na 3.000 metara sa preprekama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Aleksandar Bojović je u trci na 3.000 metara osvojio četvrto mesto, dok je u istoj trci Tihamer Sirak zauzeo peto mesto. Tihamer Sirak je drugog takmičarskog dana nastupio u trci na 3.000 metara sa preprekama u kojoj je zauzeo treće mesto.
Ostvarenim rezultatom na 3.000 metara sa preprekama Đuro Borbelj se plasirao u finale Kupa Srbije koje se održava 4. i 5. juna 2016. godine u Sremskoj Mitrovici.
Narednog vikenda seniore AK Apatin očekuje učešće na Prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu, gde će u trci na 3.000 metara nastupiti Đuro Borbelj, Damir Stojanov i Aleksandar Bojović, dok će u trci na 800 metara učestvovati Tihamer Sirak.
Mariana Čegar Lukić narednog vikenda nastupiće na trci Vatrogasni cener koji se održava i Osijeku.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

(ATLETIKA) Borbelj, Bojović i Sirak odlični u Novom Sadu

Izvor: 025info.rs, 25.Maj.2016

Tri člana atletskog kluba "Apatin" nastupila su na Kupu Vojvodine u Novom Sadu, koji je ujedno bio kvalifikaciono takmičenje za Kup Srbije u atletici za seniore i seniorke. Najuspešniji je bio Đuro Borbelj koji je osvojio dva druga mesta u trci na 1.500 metara i u debitantskoj trci na 3.000 metara...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.