Izvor: Radio Dunav, 04.Jul.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS TRETMAN ODRASLIH FORMI KOMARACA U OPŠTINI APATIN

Obaveštavaju se građani opštine Apatin je za danas ( utorak 04.07.2017) planiran avio tretman odraslih formi komaraca u Apatinu ( rubni delovi i priobalje) uz podršku  tretmanom sa zemlje vozilima u urbanom delu grada, a u naseljenim mestima opštine: Prigrevici, Sonti, Kupusini i Svilojevu biće obavljen  tretman uništavanja komaraca  vozilima sa zemlje.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Počinje novi tretman uništavanja komaraca

Izvor: 025info.rs, 04.Jul.2017

Obaveštavaju se građani opštine Apatin je za danas ( utorak, 04.07.2017.) planiran avio tretman odraslih formi komaraca u naseljenom mestu Apatin ( rubni delovi i priobalje), uz podršku  tretmanom sa zemlje vozilima u urbanom delu grada. U naseljenim mestima opštine: Prigrevici, Sonti, Kupusini...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.