Izvor: Radio Dunav, 28.Avg.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENI KRST PODELIO PAKETE NAJUGORŽENIJIM PORODICAMA

Crveni krst Apatin je u periodu od 17. do 25 avgusta 2017. godine izvršio distribuciju paketa hrane i higijene za 100 najugroženijh građana opštine Apatin prema spiskovima Centra za socijalni rad Apatin. Pakete je prosledio Crveni krst Vojvodine, a sredstva za kupovinu paketa obezbeđena su od strane Vlade Republie Srbije posredstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Paketi hrane i higijene namenjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << su za program pomoći najugroženijim porodicama u gradovima i opštinama i seoskim sredinama.
Ovo je još jedna od uspešno relaizovanih aktivnosti na polju socijalne delatnosti Crvenog krsta Apatin.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Crveni krst Apatin podelio 100 paketa najugroženijim građanima opštine

Izvor: 025info.rs, 28.Avg.2017

Crveni krst Apatin izvršio je distribuciju paketa hrane i higijene za  100 najugroženijh građana opštine Apatin prema spiskovima Centra za socijalni rad Apatin. Pakete je prosledio Crveni krst Vojvodine, a sredstva za kupovinu paketa obezbeđena su od strane Vlade Republike  Srbije, posredstvom...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.