BAJKERI DVANAESTI PUT VOZILI ZA DECU (FOTO)

Izvor: Radio Dunav, 21.Dec.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJKERI DVANAESTI PUT VOZILI ZA DECU (FOTO)

Članovi Moto kluba “Panteri” iz Apatina organizovali su jutros svoju tradicionalnu akciju posete dečijim vrtićima sa područja naše opštine. Ovo je 12 po redu akcija koju organizuje ovaj klub i tokom koje se sa mališanima peva novogodišnja pesma “Deda Mraze , Deda Mraze ne skreći sa staze”. Bajkeri, obučeni u odela Deda Mraza delili su deci slatkiše i organizovovali fotografisanje svakom za uspomenu.
U želji da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << simbolišu 2016. godinu koja je na isteku, veliki broj bajkera iz moto kluba „Panter „ iz Apatina, jutros je obišlo 4 zabavišta na teritoriji grada. U zabavištima su podeljeni slatkiši, pevane pesmice i odigrane igrice sa najmlađima.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.