Aktiviranje mladih - turnir u basketu

Izvor: 025info.rs, 12.Sep.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktiviranje mladih - turnir u basketu

Somborski edukativni centar uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a u saradnji sa Kancelarijama za mlade Sombora, Vrbasa i Apatina, u okviru programa "Aktiviranje mladih Sombora, Vrbasa i Apatina za kreativno leto 2014" organizuje turnir u basketu.

Turnir će se održati u subotu, 20. septembra, u periodu od 15 do 19 časova na terenima Centra za fizičku kulturu "Drago Jovović" u Vrbasu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << />
Zainteresovani iz Sombora, Vrbasa i Apatina treba što pre, a najkasnije do petka, 19. septembra, da putem e-mail adrese ili SMS-a dostave imena i godišta članova svoje četvoročlane ekipe od po dvoje mladih između 15 i 30 godina muškog i ženskog pola. Basket se igra 3 na 3 sa pravom izmene u toku igre.

Učešće je besplatno, a obezbeđeni su obrok i osveženje za sve učesnike, putni troškovi za ekipe iz Sombora i Apatina i nagrade najboljeplasiranim ekipama.

Zainteresovani iz apatinske opštine mogu se prijaviti putem Facebook profila, e-mail adrese: kzm.apatin@yahoo.com ili putem telefona: 069/3593111 kod Veselina Mašića, koordinatora projekta za apatinsku opštinu.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.