Izvor: Radio Dunav, 24.Avg.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKI PAPRIKAŠ POBEDNIK SOMBORSKOG KOTLIĆA

Željko Barać iz Apatina skuvao je najbolji riblji paprikaš na tradicionalnoj manifestaciji u Somboru.
Osamanaesto izdanje popularnog paprikaša počelo je uz kišu koja je odložila paljenje vatre za nešto više od pola sata. Ipak, sa prestankom padavina program je vraćen u planirane termine, pa su tako zvezde večeri bend Crvena jabuka, pred publikom bili u 22 sata. Prisutni su sa popularnim sarajevskim pop rok sastavom pevali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << u glas puna dva sata i čak tri puta uspevali da vrate muzičare na bis.
Za titulu najboljeg kuvara osamnaestog izdanja „Somborskog kotlića” nadmetalo se pedesetak majstora. Trijumfovao je Željko Barać. Drugo, odnosno treće mesto osvojili su Stipan Kolar (trska) iz Bačkog Monoštora i Somborac Stevan Budai (deverika). Najlepše uređeni sto imala je ekipa „Đoković kuva paprikaš”, dok se po veselju istaklo društvo – „Indijanci”.

Izvor:SOINFO

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.