Izvor: Radio Dunav, 14.Nov.2014, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKE ODBOJKAŠICE SUTRA DOČEKUJU “SPARTAK” IZ SUBOTICE

Odbojkašise Apatina u 5. kolu Prve Vojvođanske lige na svom parketu dočekuju drugi tim NIS Spartaka iz Subotice. Ova utakmica je i mali praznik sporta u Apatinu, jer će za Subotički tim  nastupiti četiri igračice iz prvog tima, koje će već u nedelju igrati protiv Jedinstva u Staroj Pazovi u 5 kolu Super lige za odbojkašice. Odbojkašice Apatina koje su u ovoj sezoni napravile smenu generacije i koje imaju daleko najmlađi tim u ligi sačinjen od igračica pionirskog uzrasta, pokušaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << da pruže dostojan otpor favorizovanim Subotičankama i na taj način pokažu da nisu bez razloga jedna od ekipa koja će se ove sezone u pionirskoj konkurenciji boriti za najviši plasman na nivou Vojvodine. Utakmica Apatin-NIS Spartak se igra sutra, 15. novembra u hali O:Š: “Žarko Zrenjanin” od 17 časova.Ulaz je slobodan, a iz kluba pozivaju navijače da dođu i podrže mlade odbojkašice Apatina na ovoj utakmici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Kraguj rasterećen protiv crveno-belih

Izvor: KGsport.info, 14.Nov.2014

. Odbojkašice Kraguja sutra očekuje teško gostovanje ekipi Crvene zvezde u beogradskim „Šumicama“ u 5. kolu Viner štediša lige. Iako je razlika između ova dva tima na tabeli samo jedan bod, Beograđnke imaju ulogu favorita, pre svega zbog izuzetno bogate tradicije.. Kraguj je prethodnog vikenda...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.