Izvor: Radio Dunav, 20.Mar.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKE ODBOJKAŠICE DOČEKUJU EKIPU RUME

Pionirke odbojkaškog kluba Apatin ulaze u završnicu takmičenja grupne faze TOP 16 najboljih klubova u Vojvodini.One večeras  u derbiju „A“ grupe pionirskog prvenstva Vojvodine dočekuju ekipu Rume.Utakmica se igra u hali Mašinske škole sa početkom u 20 časova.Ukoliko ostvare pobedu Apatinke će biti na korak do plasmana u četvrtfinale.Plasman među osam najboljih klubova u Vojvodini mlade odbojkašice Apatina imaće priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << da potvrde u poslednjem kolu na gostovanju u Zrenjaninu.Utakmica Bagljaš Zrenjanin-Apatin se igra u nedelju sa početkom u 14 časova.Pored Apatina u „ A“ grupi su još:Ruma,Bagljaš Zrenjanin,NS Volley Novi Sad i Libero Bačko Gradište.Prve dve ekipe će se plasirati u četvrtfinale pionirskog prvenstva Vojvodine.
Utakmica Prve Vojvođanske lige NIS Spartak 2-Apatin koja je trebalo da se odigra ovog vikenda je dogovorom klubova odložena zbog takmičenja mlađih kategorija.Utakmica će se odigrati u Subotici u hali sportova u Dudovoj šumi u ponedeljak sa početkom u 17 časova.Apatinke su jedina ekipa koja je u dosadašnjem delu prvenstva nanela poraz Subotičankama koje su ubedljivo prve na tabeli.Nakon osvojenih bodova u prethodna dva kola na utakmicama sa Bečejom i Goksinom iz Odžaka odbojkašice Apatina su 5.kola pre kraja prvenstva obezbedile opstanak u ligi,pa će na utakmici u Subotici šansu dobiti igračice koje su igrale manje u dosadašnjem delu  prvenstva.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

OLIMPIK PUTUJE U VRŠAC

Izvor: Radio Dunav, 20.Mar.2015

U nedelju 22.03. FK Olimpik sa generacijom 2005 učestvuje na završnom turniru za prvaka Vojvodine koji se igra u Vršcu. Olimpik je izborio učešće kao pobednik Mini Maksi Lige Apatin. Na završnom turniru učestvuje 9 ekipa rasporedjenih u 3 grupe po tri ekipe. Iz svake grupe u finalni trijagonal...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.