Izvor: Radio Dunav, 15.Dec.2013, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINKE U TRCI ZA PRVO MESTO


Igračice Omladinskog rukometnog kluba iz Apatina, u poslednjoj utakmici jesenjeg dela šampionata, savladale su ekipu “Naftagasa” iz Elemira, rezultatom 25:19, a sa osvojenih 14 bodova, zahvaljujući odličnoj igri i zabeleženim uspesima u prethodnoj sezoni, zasluženo su se domogle drugog mesta tabele i ušle u trku za najviši plasman u Drugoj rukometnoj ligi Srbije – grupa Sever.
Sa svega četiri boda više, prvoplasirani je “Petrovaradin”, a treći je “Laki” >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << sa 12 bodova.
Trener apatinskih rukometašica i novoimenovani predsednik kluba, Đuro Đilas, ukazao je poverenje i mlađim igračicama, koje vredno uče, prezentuju dosadašnje stečeno znanje i polako, ali sigurno, potvrđuju činjenicu da su budućnost apatinskog ženskog rukometa.
Članice standardne ekipe, pojačane povratnicama, samouvereno očekuju da će u prolećnom delu prvenstva nastaviti sa nizom pobeda, opravdati epitet vicešampionki i zauzeti prvo mesto na tabeli.
Inače, Omladinski rukometni klub iz Apatina unazad 15 godina igra u DRLS Sever, a ove sezone postigao je jedan od najzapaženijih rezultata. Osnovan je 1949. godine, pa 2014. obeležava 65 godina uspešnog rada i postojanja. ORK “Apatin” i dalje nudi mogućnost besplatnog treniranja za sve zainteresovane devojčice i dečake seniorskog, kadetskog i pionirskog uzrasta

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

"Žokice" savladale i Paraćin

Izvor: OkRadio.rs, 15.Dec.2013

Odbojkašice ženskog odbojkaškog kluba Vranje pobedile su, u poslednjem 9 kolu jesenjeg prvenstva Druge odbojkaške lige Istok, u Paraćinu istoimenu ekipu, rezultatom 3.2 i tako nastavile niz pobeda koje ih vode u sredinu tabele. Vranjanke su do pobede došle nakon velike borbe Iu pet setova koja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.