Izvor: Radio Dunav, 21.Dec.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATIN I NAREDNO GODINE DOMAĆIN STREET VOLLEY TURNIRA

Komisija odbojkaškog saveza Vojvodine za Street volley će od 2017. godine učestvovati aktivno u organizaciji turnira koji će se održati u 25 gradova širom Vojvodine.
Do sad je 6 gradova dostavilo potrebnu dokumentaciju : Subotica, Apatin, Novi Bečej, Bačka Palanka, Novi Sad i Srbobran kojo su dobili termine u kojim će organizovati svoj turnir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> U planu je još 20 gradova u kojim će odbojkaške mreže biti postavljene na trgovima i glavnim ulicama.
Očekuje se da će tokom proleća i leta 2017. godine više od 10 000 najmlađih odbojkaša i odbojkašica učestvovati na sreet volley turnirima širom Vojvodine.
Završni turnir biče održan u Novom Sadu u Dunavskoj i Zmaj Jovinoj ulici ali i na platou ispred Spensa a ovaj turnir organizovaće komisija odbojkaškog saveza Vojvodine.
Apatin je domaćin 27-28 maja.Street Volley Apatin 2017. biće održan u ulici Srpskih vladara i na Trgu Nikole Tesle.
U ovoj 2016 godini na street volley turniru u Apatinu je učestvovalo 1200 dečaka i devojčica koji su igrali odbojku na 22 mini odbojkaška terena.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Apatinu potvrđeno domaćinstvo Street volley turnira u 2017. godini

Izvor: 025info.rs, 22.Dec.2016, 12:10

Komisija Odbojkaškog saveza Vojvodine za Street volley će od 2017. godine učestvovati aktivno u organizaciji turnira koji će se održati u 25 gradova širom Vojvodine. Do sad je 6 gradova dostavilo potrebnu dokumentaciju: Subotica, Apatin, Novi Bečej, Bačka Palanka, Srbobran i Novi Sad i dobili...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.