Zorica ispašta, dok se ostali provukoše?

Izvor: Aleksinac.net, 14.Jan.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica ispašta, dok se ostali provukoše?

Dok je 15 aleksinačkih funkcionera zaposlilo svoje supruge, ćerke, muževe i sinove, nije bilo zahteva za njihovu smenu, jedino ko će izvući deblji kraj jeste direktorka škole na Aleksinačkom Rudniku, Zorica Milojković.

Nekoliko ljudi me je srelo, a nekoliko njih me i kontaktiralo sa sličnim izjavama:

"Zaista je ružno da se kola slome na jednom od najboljih direktora u aleksinačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << školama. Zorica je izuzetan i direktor i vredan radnik, za rudničku školu i mesnu zajednicu na Rudniku je mnogo toga uradila. Sad ispadoše svi ostali pošteni iako su zaposlili ćerke, žene, sinove i unuke, samo je Zorica prekršila zakon. Zaista sramota." ističe C. V. iz Al. Rudnika.

S druge strane, nadležni u Agenciji za borbu protiv korupciju kažu da redovno postupaju po svim prijavama, čak i onim anonimnim ukoliko je u njima jasno sadržan podatak o bilo kojoj vrsti porodičnog zapošljavanja od strane funkcionera, bilo da su izabrana ili postavljena funkcionerska mesta. Iz Agencije pozivaju naše čitaoce da im se pismeno obrate na imejl office@acas.rs ukoliko bilo ko od čitalaca zna za bilo koju vrstu kršenja zakonskih odredbi vezanih za zapošljavanje.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.