Zlatna medalja za Lazara

Izvor: Aleksinac.net, 14.Maj.2021, 10:56

Zlatna medalja za Lazara

Lazar Stanković, član Džudo kluba Aleksinac, i aktuelni vicešampion Srbije za kadete, na nedavnom prvenstvu Srbije za juniore u kategoriji -60kg osvojio je zlatnu medalju i dodao još jednu titulu u svoju kolekciju.

Lazar od 2018. godine nosi i titulu za starije pionire i mlađe kadete, a od sada nosi i titulu za juniore. Rezultat je ostvario kroz tri veoma teška meča, jer je u prvom kolu bio slobodan, a već u narednom je dobio prošlogodišnjeg prvaka države.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << />
Ovako zapaženi rezultati iz olimpijskih sportova Aleksinac nije imao zadnjih sigurno 20 godina.

Lazar se na rang listi Džudo saveza Srbije, po broju osvojenih medalja, u ovoj godini nalazi na prvom mestu sa 4 zlatne i 1 srebrom i 1 bronzanom.

Ovo je veliki rezultat za naš klub i za naš grad i veoma se ponosim ovim rezultatom,a ono što nas dalje očekuje je učešće na Evropskim kupovima kako bi ostvarili bodove i na Evropskoj rang listi - kaže trener džudo kluba Aleksinac Bojana Stanković.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.