Zaslužena pobeda ŽRK Aleksinac na gostovanju u Bujanovcu

Izvor: Aleksinac.net, 04.Nov.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaslužena pobeda ŽRK Aleksinac na gostovanju u Bujanovcu

ŽRK Aleksinac je na gostovanju u Bujanovcu ostvario zasluženu pobedu i utakmicu završila rezultatom 21 - 16 u svoju korist.

Dobra i kolektivna igra dala je rezultat protiv takođe mlade ali perspektivne ekipe sa juga Srbije. Mnogo bolja i hrabrija igra naših devojaka, u odnosu na prošlo kola, bila je dovoljna za trijumf od pet golova razlike. Sve igračice su dobile šansu i mislim da su se sve dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << pokazale. Igra naše ekipe se popravlja iz kola u kolo, tako da očekujemo i nadamo se još boljim igrama u narednom periodu kada igramo sa jačim i iskusnijim ekipama - izjavio je trener Ivan Stevanović.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.