Za stadionske stolice u boji zastave Opština Aleksinac izdvaja 50.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024, 10:29

Za stadionske stolice u boji zastave Opština Aleksinac izdvaja 50.000 evra

Opština Aleksinac platiće 4.940.000 dinara, odnosno 5.877.492 sa PDV-om firmama Multitek Elektronik iz Leskovca i Musculus iz Beograda za nabavku i postavljanje skoro 2.000 stolica sa naslonima na Gradskom stadionu. Stolice moraju biti postavljene u crvenoj, plavoj i beloj boji čime bi simbolizovale zastavu Srbije, ali i izdržati temperature od minus 30 do 80 stepeni.
Postavljanju stolica na Gradskom stadionu u Aleksincu, predhodiće molersko-fasaderski radovi, a iz Opštine su u javnoj nabavci tražili da pre nanošenja fasadeksa, površine za bojenje budu premazane fasadnom podlogom “rologrund” ili sličnom.
Horizontalni...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.