Za kraj ALEF-a Mirjana Bobić Mojsilović

Izvor: Aleksinac.net, 06.Jul.2020, 11:06

Za kraj ALEF-a Mirjana Bobić Mojsilović

U poslednjoj nedelji Aleksinački letnji festival nam donosi, pored redovnog programa za mališane, i promociju knjige, Veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović, kao i predstavu Crveni šešir.

Prvi dani u nedelji su rezervisani za najmlađe. Tako u ponedeljak je Marino muzičko veče, u utorak animatorke „ČIGRICE”, u sredu plesni studio „RONDE”. Svi programi počinju u 19 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << na platou ispred Doma kulture.

U četvrtak, 9. jul, je predstava za decu "GUSKA NA MESECU" – Pozorište „Zvezdica” Zrenjanin. Početak je 19:00 sati, plato Doma kulture

Istog dana je i promocija knjige „Dvorac od ruža” Ljiljane Krstić u dvorištu Zavičajnog muzeja. Početak je u 19 časova.

U petak, 10. jula, je veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović „Obećao si mi” sa gostima Duo Di Maggiore. Početak u 19:00 sati, dvorište Zavičajnog muzeja.

Poslednjeg dana ALEF-a na programu je predstava "CRVENI ŠEŠIR" sa Minom Lazarević i Nadom Blam. Subota, 11. jul, 21:00 sat, dvorište Zavičajnog muzeja.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.