ŽRK Aleksinac spremno dočekuje prolećni deo prvenstva

Izvor: Aleksinac.net, 27.Jan.2021, 18:19

ŽRK Aleksinac spremno dočekuje prolećni deo prvenstva

Ženski rukomet se definitivno vratio u naš grad. Agilna uprava kluba i stručni trenerski štab, su odradili odličan posao i polako vraćaju stari sjaj, nekad, najpopularnijeg sportskog kolektiva u našem gradu.

Po rečima trenera Dragana Todorovića ekipa se nalazi u drugoj nedelji trenažnog procesa:

Sve smo brojniji,  devojke vredno treniraju i sa velikom dozom optimizma očekujemo prolećni deo prvenstva. Posebno naglašavamo da se kluska članarina >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ne naplaćuje, kao što je situacija u drugim gradskim sportskim granama. Takođe klub poseduje vrhunske sportske rekvizite i prateću opremu neoohodnu za moderan sportski trening.

Upis u školu rukometa je svakog utorka i četvrtka od 19.30 časova. Ili se javite na broj telefona 064 1850109.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.