Vučić se zahvalio Kraljevini Norveškoj na velikoj pomoći: Srbija mora ravnomerno da se razvija

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se zahvalio Kraljevini Norveškoj na velikoj pomoći: Srbija mora ravnomerno da se razvija

U Aleksincu je u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića održan skup čelnika 91 lokalne samouprave koje su uključene u projekat "Norveška za vas – Srbija". 

Skupom je obeležano dugogodišnje uspešno partnerstvo Norveške i Srbije i ujedno su predstavljeni primeri relevantnih projekata sprovedenih uz podršku norveških donacija.

- Hvala svima na lepim rečima. Nije reč samo o novcu. Ne možemo da poredimo Srbiju danas i pre 20 godina. Vidi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliki ekonomski napredak. Zato smo odlučili da pomažemo manje razvijene zajednice u kojima postoje problemi nezaposlenosti ili gde je nedostatak investicija. Ulazimo u male opštine kako bi mogle same sebi da pomognu i kako bi Srbija mogla da se razvija ravnomerno – rekao je ambasador Norveške Arne Sanes Bjornstad.

- Želim još jednom da se zahvalim Kraljevini Norveškoj na velikoj pomoći našoj zemlji. Do sada su uložili više od 250 miliona u Srbiju kroz različite projekte – rekao je Vučić nakon panela.

Vučić je posetom Aleksincu započeo kampanju Budućnost Srbije. Danas i sutra će posetiti i Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri.

Vučić je rekao da će u okviru kampanje obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, najaviti kakvi su dalji planovi, ali i da čuje njihove primedbe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.