Vučić: Srbiju niko ne može da uništi, ma koliko se trudio

Izvor: N1 televizija, 24.Mar.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbiju niko ne može da uništi, ma koliko se trudio

Srbiju niko ne može da uništi, ma kako se trudio i koliko pokušavao, ocenio je u Aleksincu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predočio da kazna koju je neko smislio još nije izvršena, jer danas od Srbije pokušavaju da naprave spomenik nečijim političkim ambicijama.

Vučić je centralnoj državnoj ceremoniji, povodom godišnjice NATO bombardovanja SRJ, ocenio "da su svoju akciju tada opravdavali borbom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << protiv diktature i loših ljudi na vlasti".

A, kada ih više nije bilo, odveli ih, kad nije više bilo diktature, prvo su proterali naš narod sa Kosova i Metohije, odvojili su Crnu Goru, a onda iz njihovog ugla definitivno odveli Kosovo i Metohiju od Srba i Srbije, rekao je Vučić.

Kazna koju je neko smislio kao da još nije izvršena, kao da cela zemlja treba da postane spomenik nečijim političkim ambicijama. Prete nam što ne priznajemo otimanje parčeta naše zemlje, a znaju da nisu u pravu i znaju da mi jesmo, rekao je Vučić.

Živa, vredna, radna i bogata Srbija je njihova kletva, a naš zadatak i budućnost, rekao je Vučić, koji smatra da ni "mi nismo uvek bili sveci, ali nismo otimali tuđe".

Hoćemo od neprijatelja da postanemo prijatelji, hoćemo parterstvo, ali ne članstvo u NATO, bilo bi to previše soli na ljutu srpsku ranu, rekao je Vučić na centralnoj državnoj ceremoniji povodom godišnjice NATO bombardovanja SRJ.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.