Izvor: JUGpress.com, 08.Maj.2021, 10:24

Vozači u Nišu i Aleksincu vozili pod uticajem alkohola

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u redovnoj kontroli saobraćaja, zadržali su pedesetsedmogodišnjeg vozača koji je automobilom upravljao pod dejstvom alkohola, saopšteno je danas.

Policija je, u okolini Aleksinca, alkotestirala vozača “opela“ i utvrdila da upravlja vozilom sa 2,33 promila alkohola u organizmu.

Protiv njega će, zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, navodi se u saopštenju.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekršajna prijava za vozača koji je u okolini Aleksinca vozio sa 2,33 promila alkohola u krvi

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2021

U redovnoj kontroli saobraćaja prethodnog dana, policija u Nišu zadržala je 57-godišnjeg vozača koji je autom upravljao pod dejstvom alkohola, a priveden je i vozač “opela” u okolini Aleksinca nakon što je utvrđeno da je imao 2,33 promila alkohola u organizmu...Vozač “opela” je, kako...

Nastavak na JužneVesti.com...

GDE SI KRENUO TAKAV, ČOVEČE?! Mrtav pijan za volanom, policija zaustavila i privela bahatog vozača kod Aleksinca

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021

Protiv njega će, zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava.. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u redovnoj kontroli saobraćaja, zadržali su vozača (57) koji je automobilom upravljao pod dejstvom alkohola...Policija je u okolini Aleksinca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.