Vikend provera Železničara

Izvor: JužneVesti.com, 24.Avg.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend provera Železničara

Rukometaši niškog tima u subotu su savladali juniore Vardara, a dan kasnije osvojili treće mesto na turniru u Beloj Palanci pošto su izgubili od prokupačkog Topličanina i pobedili Aleksinac.

Železničar je u prvoj kontrolnoj utakmici pobedio juniore Vardara sa 29:23 (15:10). Najefikasniji je bio Mihajlo Mitić sa 6 golova, po 5 dali su Stefan Stefanović i Boško Marinković, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a četiri Boban Živković.

Ponašanjem i disciplinom momaka, za ovu fazu priprema i u odnosu na kompletnu situaciju u klubu, mogu da budem prezadovoljan - kazao je Nebojša Bokić, šef stručnog štaba "Želje".

Potom je bio bolji od Aleksinca sa 31:24 u utakmici za treće mesto.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.