Uspesi pirotskih đaka - prave najbolje slavske kolače, etno muziku i fotografije

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2024, 08:34

Uspesi pirotskih đaka - prave najbolje slavske kolače, etno muziku i fotografije

Učenici Mlekarske škole “Dr Obren Pejić” sa domom učenika doneli su u Pirot tri medalje sa Pekarijade u Aleksincu i Domijade u Knjaževcu. Oni su bili najuspešniji u pravljenju slavske pogače, umetničke fotografije i etno muzike.
foto: Mlekarska škola PirotU konkurenciji od 80 slavskih kolača, najbolji je bio onaj koji je napravila Piroćanka Bojana Radev.
Najpre su, u petak, mladi pekari drugog i trećeg razreda Mlekarske škole imali zapažen nastup u Aleksincu na Pekarijadi koju organizuje Biotehnološka škola 'Šumatovac'. Pored lepog druženja, razmena ideja i novih tehnoloških inovacija iz pekarstva,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.