Uskoro startuje  Palilulac 4

Izvor: Aleksinac.net, 25.Jul.2021, 14:48

Uskoro startuje Palilulac 4

Na stadionu za male sportove TAŠ u Aleksincu od 31. jula do 1. avgusta startuje Veliki letnji turnir u malom fudbalu za uzraste do 21 godine, u organizaciji FK “PALILULA“ iz Aleksinca.

Turnir se organizuje već pune tri godine, ovo je četvrta godina za redom. Prošle 2020. godine smo jedini uspeli da organizujemo turnir u malom fudbalu, uprkos pandemiji, i sakupili 10 ekipa.

Turnir čiji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << medijski pokrovitelj naša kuća imaće prilike da proglasi najboljeg golmana i igrača turnira i nagradi trofejom.

Prijave možete izvršiti na broj telefona 0655610731, od 12-17 sati, ili putem mejla [email protected]

Nagrade za ekipe koje osvoje prva tri mesta u obe kategorije su pehari i diplome, kao i novac. Uz to biće nagrađeni i najbolji golman, igrač i strelac.

Turnir počinje 31.07.2021 u 19 časova.

Sportska redakcija Aleksinac.net

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.