Težak udes kod Niša, jedna osoba poginula

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jan.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Niša, jedna osoba poginula

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 12:15 na Čamurlijskom putu, na putnom pravcu Niš - Aleksinac,  jedna osoba je poginula, a dve su povređene.

Bračni par koji je povređen prevezen je u Klinički centar u Nišu, dok je mlađi muškarac, kako nezvanično saznajemo, podlegao povredama te su ekipe Hitne pomoći mogle samo da konstatuju smrt.

Nezgoda se dogodila prilikom sudara dva putnička motorna vozila marke "fiat stilo" i "citroen" koja su se kretala u suprotnim pravcima -saopštili su iz policije.

Uviđaj trenutno obavlja, kažu iz Policijske uprave, zamenik osnovnog javnog tužioca u Nišu, u prisustvu policije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Muškarac poginuo u udesu kraj Niša, dvoje povređenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2016

Jedan muškarac je poginuo a stariji bračni par je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle podneva na Čamurlijskom putu, na putnom pravcu između Niša i Aleksinca, saznaje agencija Beta...U Urgentnom centru potvrdili su prijem starijeg muškarca i žene, ali za sada nije poznata...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.