Izvor: Blic, 13.Sep.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRPELI BATINE I MUČENJE Tek kada su razbojnici zapretili ŽIVOTIMA UNUČIĆA, aleksinačka porodica rekla gde drži nakit

- Razbojnici su me napali u snu i brutalno udarali pesnicama. Davili su me rukama i slomili jagodičnu kost... Zubi su mi ostali na krevetu. Nisam mogao da gledam kako mi krvnički muče majku i peglom je spaljuju po celom telu. Trpeli smo sve dok nisu zapretili da će mi ubiti sina, a onda je otac rekao majci da im preda nakit za koji ja nisam ni znao gde stoji. Uz to, oteli su nam i ručne satove i novac koji smo imali u novčanicima - to je, za "Novosti", ispričao Zoran Obradović (50) koga su u subotu, tri sata posle ponoći, u porodičnoj kući u selu Mozgovo kraj Aleksinca, na spavanju brutalno pretukli razbojnici. Oni nisu imali milosti ni prema njegovim roditeljima Julijani (68) i Miroslavu (68) kao i devetnaestogodišnjem sinu Aleksandru.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAPAD KOD ALEKSINCA: Trpeli smo mučenje, ali pretnje sinu nismo mogli

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2018

Stravična ispovest Zorana Obradovića koji je preživeo napad razbojnika u svojoj kući kod Aleksinca: Nisam mogao da gledam kako mi krvnički muče majku i peglom je spaljuju po telu RAZBOJNICI su me napali u snu i brutalno udarali pesnicama. Davili su me rukama i slomili jagodičnu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.