Šef scene dobija kancelariju sa internetom

Izvor: Aleksinac.net, 11.Apr.2014, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef scene dobija kancelariju sa internetom

Aleksinac.Net je u par tekstova pisao o jednoj zanimljivoj činovničkoj funkciji u Centru za kulturu.

Reč je o funkciji šefa scene, tj. osobe čiji je zadatak da brine da pozornica u Domu kulture bude čista. Iako šef scene ima dvojicu radnika kojima je nadređen, on za to šefovsko mesto prima 10.000 dinara veću platu od svojih kolega.

Sve to nije bilo dovoljno, pa je pre par nedelja započeto uređenje prostora gde će biti kancelarija za šefa scene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << koji će osim telefona na raspolaganju imati i stalnu internet vezu.

Dakle, Aleksinac ima ono što nema ni Atelje 212. Aleksinac ima dovoljno para da iz budžeta svake godine odvoji 200.000 dinara za šefovski dodatak jednog pomoćnog radnika.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.