SKANDAL NA PRETPREMIJERI ZONE ZANFIROVE 2 Milan Vasic prebio producenta

Izvor: medio.rs, 22.Jan.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL NA PRETPREMIJERI ZONE ZANFIROVE 2 Milan Vasic prebio producenta

Na prvoj projekciji filma u Aleksincu, Vasić napao Miroslava Miška Mitića, jer mu se nije dopao raspored gradova koje mora da obiđe sa ekipom

Glumac Milan Vasić pobio se sa producentom filma "Zona Zamfirova", Miroslavom Mitićem. Problem je nastao kada je Vasić video raspored gradova koji mora da se poseti.

- Da, sve je tačno! Milan me je pretukao. Jedino što me teši jeste da je film na pretpremijerama u Senti, Vranju, Aleksincu i Pirotu dosad >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pogledalo više od deset hiljada gledalaca - izjavio je Mitić, dok je Vasić ovu priču demantovao.

- Ako možeš da se tučeš i pevaš do pet sati, onda svaka čast. Ko je to bre izmislio da se producent i ja tučemo - rekao je, između ostalog Vasić.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

PALO TEPANJE U ZONI: Milan Vasić se tukao s producentom

Izvor: Kurir, 22.Jan.2017

...Glumac Milan Vasić pobio se s producentom filma „Zona Zamfirova drugi deo“ Miroslavom Miškom Mitićem u Aleksincu, saznaje Kurir..Između njih dvojice, kako bi rekli Vranjanci, palo je žestoko tepanje na pretpremijeri filma, i to pred brojnim svedocima..- Film je odlično prihvaćen kod publike...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.