Rekonstrukcija ustanove za odmor i rekreaciju dece Lipovac

Izvor: Aleksinac.net, 21.Feb.2024, 23:35

Rekonstrukcija ustanove za odmor i rekreaciju dece Lipovac

Danas u prostorijama Ustanove za odmor i rekreaciju dece Lipovac u Lipovcu zvanično je potpisan ugovor između izvođača radova Građevinskog preduzeća "Tončev gradnja" iz Surdulice i čelnika opštine Aleksinac.

Ispred lokalne samouprave ugovor o izvođenju radova potpisao je Dejan Milošević načelnik Opštinske uprave Opštine Aleksinac, dok je ispred građevinskog preduzeća "Tončev gradnja" potpisao direktor samog preduzeća Dragan Zlatković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net <<

Pored potpisivača ugovora ovoj ceremoniji prisustvovali su i ljudi iz zaštite na radu, funkcioneri opštinske uprave, nadzorni organ i mediji sa teritorije naše opštine.

Rok za početak radova je do 30 dana od dana potpisivanja ugovora, a rok za završetak radova je 90 dana.

Procenjena vrednost radova iznosi 77.818.904 dinara.

 Kako je navedeno u dokumentaciji, predviđena je kompletna rekonstrukcija objekta, zamena dotrajalog krovnog pokrivača, takođe dotrajale stolarije, termoizolacija fasade, rekonstrukcija i izgradnja posebnih mokrih čvorova i tuš kabina za svaku sobu i drugi radovi u cilju poboljšanja uslova korišćenja objekta.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.