Raspodela sredstava za sport u 2016. - Ko gubi ima pravo da se ljuti

Izvor: Aleksinac.net, 17.Mar.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspodela sredstava za sport u 2016. - Ko gubi ima pravo da se ljuti

Ovih dana je, u sportskim krugovima, bila vrlo aktuelna priča o dugo očekivanoj raspodeli sredstava za finansiranje ili sufinansiranje programa ili projekta udruženja građana u oblasti fizičke kulture opštine Aleksinac za 2016, godinu.

Da pojasnimo malo prostijim jezikom, radi se o raspodeli novčanih sredstava Sportskim klubovima na teritoriji Aleksinca, sportskim savezima, rekreativnom sportu i školskim takmičenjima.

I naravno, kao i uvek neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << je zadovoljan, neko razočaran, a neko iznanađen podelom ovog vrlo bitnog „kolača“ za trenutno 57 sportskih klubova na teritoriji naše opštine.

U sportskoj redakciji Aleksinac net stizale su razne poruke u vezi ove teme, ali mi smo odlučili da građani Aleksinca pogledaju i sami zaključe o kakvoj se raspodeli ovde radi i sami procene ko se najbolje „dograbio“ ove vrlo popularne „sportske“ pogače.

RASPODELA SREDSTAVA OPREDELjENIH ZA FINANSIRANjE (ILI/I SUFINANSIRANjE) PROGRAMA/PROJEKATA UDRUŽENjA GRAĐANA U OBLASTI FIZIČKE KULTURE OPŠTINE ALEKSINAC ZA 2016. GODINU

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.