Predsednik opštine obišao radove na sanaciji mosta na opštinskom putu Trnjane - Jakovlje

Izvor: Aleksinac.net, 27.Jul.2021, 15:45

Predsednik opštine obišao radove na sanaciji mosta na opštinskom putu Trnjane - Jakovlje

Radove na sanaciji mosta u Gredetinu, na opštinskom putu Trnjane - Jakovlje, obišli su predsednik opštine Aleksinac, Dalibor Radičević i Jasmina Milenović, iz odeljenja za komunalne i građevinske posle, koja je ujedno i nadzorni organ pomenutih radova.

Vrednost investicije iznosi 3.077.929,00 RSD, bez PDV-a, a izvođač radova je preduzeće "Ruki Coop" d.o.o iz Despotovca.

Radove na asfaltiranju prilaza mostu izvodi Javno preduzeće za puteve i stambeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << komunalnu delatnost iz Aleksinca, u okviru radova na redovnom održavanju.

Predsednik Radičević istakao je da su prilikom obilaska uočeni i određeni nedostaci, te su izvođači dobili i smernice za njihovo otklanjanje ne bi li ova deonica u roku bila puštena u saobraćaj.

U sledećoj fazi preostaje da se urede pešačke staze i bankine.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.