Predsednik SO nenadležan za peticije građana

Izvor: Aleksinac.net, 06.Sep.2013, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik SO nenadležan za peticije građana

Meštani sela Žitkovac su dostavili peticiju predsedniku S.O. Aleksinac, Grujici Veljkoviću. Razlog peticije bilo je pitanje premeštaja vaspitačice Danijele Radoičić iz Žitkovca za selo Vukanja.

Naime meštani smatraju da je taj premeštaj na štetu njihove dece, koja su uspešno prošla adaptacini period kod Vaspitačice Danijele Radoičić, i da bi prolazak kroz novi period privikavanja bio na štetu njihove dece.

Zato su se obratili predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << S. O. Aleksinac, koji je peticiju uredno primio ali se proglasio nenadležnim za rešavanje tog problema. delegacija dece je nakon toga otišla na razgovor kod direktorke P.U. Lane.

Za sada nemamo detaljnije informacije da li problem rešen.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.