Poraz KMF-Aleksinac (9 lakih komada)

Izvor: Aleksinac.net, 29.Okt.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz KMF-Aleksinac (9 lakih komada)

U prvom kolu Regionalne Futsal lige Istok, ekipa KMF-Aleksinac je gostovao ekipi Akademca iz Niša.

Ova utakmica je trebala da se igra za vikend, ali je pomerena za sredu u 19h, u sportskoj hali “Mika Antić”. Ovo odlaganje utakmice je dobro došlo našoj ekipi, jer je u međuvremenu odradila još nekoliko treninga ne bi li spremnije dočekali početak  prvenstva.

Za naše momke utakmica je počelo kao iz snova i već u početnim minutama povela sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << 1-0. U tom periodu igre naši fudbaleri imali su dve stopostotne šanse iz kojih nisu uspeli da uvećaju prednost. Protivnička ekipa je do kraja poluvremena iskoristila neke sitne greške naše ekipe i na kraju otišla na odmor rezultatom (3- 1).

U drugom poluvremenu dolazi do izražaja fizička sprema ekipe Akademac, koja do daje “gas” i na kraju se utakmica završava rezultatom (9-3).

Za ekipu KMF-Aleksinac golove su postigli Živković (1 gol) , Stanković (2 gola). Kod domaćina istakli su se Tošić (4 gola) i Sazdanović i Isailović po 2 (gola).

Po svemu viđeno na terenu može se zaključiti da našoj ekipi nedostaje “kondicija”, što je i normalno, jer se ekipa okupila pred sam početak prvenstva i odradila par treninga.

Treba naglasiti, po rečima Aleksinčana, da je suđenje  bilo fer i  korektno, kao i gostoprimstvo domaćina.

U sledećem kolu u subotu od 19h ekipa KMF-Alekinac dočekuje ekipu Gurgusovca. Naši momci se nadaju da će uz pomoć “burne” publike, koja je uvek obožavala  futsal i punila tribine sportske hale uspeti da osvoji prve bodove.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.