Pojačava se Pokret Socijalista

Izvor: Aleksinac.net, 26.Jul.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačava se Pokret Socijalista

Pokret Socijalista Aleksinac svojim Programom i delovanjem već predstavlja prepoznatljivu političku snagu.

To pokazuje i veliki broj mladih članova koji su u borbenoj levici i koji su u Programu i delovanju Pokreta pronašli svoju političku opciju.

U ime OO obaveštavamo građane naše opštine i političku javnost da su PS pristupili:

Miodrag Miki Đorđević inženjer stočarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << i prehrambene tehnologije, nekadašnji potpredsednik DSS-a i podpredsednik opštine u prethodnom sazivu SO.

Potom i sadašnji odbornik DSS-a Vojkan Vukić, čime je Pokret dobio još jednog odbornika,a naša koalicija sa SNS-om 18-og odbornika u SO Aleksinac.

Slobodan Stojković "Ruda", potpredsednik Udruženja boraca NOR-a 1941-1945 godine.

Dragiša Radivojević, penzioner, diplomirani pravnik inekadašnji načelnik opštinske uprave.

Širenjem kadrovske osnove PS Aleksinac će u narednom periodu na bolji način sprovoditi svoj Program u smislu stvaranja uslova za što veću zapošljenost  i bolji život građana naše opštine.

DO POBEDE!

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.