Poginuo muškarac na auto-putu kod Aleksinačkih rudnika, udario ga kamion

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2022, 04:31

Poginuo muškarac na auto-putu kod Aleksinačkih rudnika, udario ga kamion

59-godišnji muškarac preminuo je od povreda zadobijenih kada ga je na auto-putu kod Aleksinačkih rudnika udario kamion, kažu iz niške policije. Kako Južne vesti nezvanično saznaju, obojica su učestvovala u izvođenju radova na tom delu puta. Vozač kamiona je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Nesreća se desila u četvrtak, a za volanom kamiona, koji se kretao u rikverc, bio je 43-godišnji M. J. iz Niša. Uhapšen je jer se tereti za teško >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << delo protiv opšte sigurnosti.

Sumnja se da je on juče upravljajući kamionom na auto-putu Niš - Beograd u visini Aleksinačkih rudnika, na delu na kom se izvode radovi, kretajući se unazad, udario zadnjim delom kamiona 59-godišnjeg muškarca - navode iz Policijske uprave.

Od zadobijenih povreda radnik je preminuo u Opštoj bolnici u Aleksincu. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden aleksinačkom Osnovnom javnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao 30-godišnjak iz Pirota

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2022

Pirotska policija traga za 30-godišnjim Marijanom Andonovim, čiji je nestanak prijavljen u petak, 24. juna.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.