Platforma o jedinstvenom nastupu aleksinačkog DS-a

Izvor: Aleksinac.net, 26.Jan.2014, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platforma o jedinstvenom nastupu aleksinačkog DS-a

Organi stranke u aleksinačkom DS-u su doneli odluku da se nakon unutarstranačkih izbora, aktivno radi na jedinstvu stranke.

S tim u vezi,aktuelno rukovodstvo je obavilo niz razgovora sa kandidatima za opštinski odbor koji su bili na listi poraženog kandidata, Miloša Petrovića.

"Drago mi je da se u DS-u dešavaju pozitivne promene. Do sada je nakon svakih izbora dolazilo do nejedinstva u odboru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Ovo je prvi put da novo rukovodstvo aktivno uključuje u rad i one kandidate koji su podržali predsedničkog kandidata koji je pretrpeo poraz na unutarstranačkim izborima" - ističe Goran Stanković Roki, jedan od aleksinačkih demokrata sa najdužim stažem u DS-u.

Za komentar smo kontaktirali predsednika IO OO DS Aleksinac, Vladicu Milovanovića:

"Naša odluka je jasna, dok traju unutarstranački izbori, svi se borimo za pobedu naših kandidata. Čim se izbori završe svima nam je cilj što bolji rezultat DS-a, nevezano za to ko je načijoj listi bio. Recimo, danas sam kolegama predložio da u Izvršni odbor bude naša aktivistkinja Jelena Milić, što su oni jednoglasno prihvatili,jer znaju da je reč o vrednoj i poštenoj osobi. Nikome nije bilo važno koga je ona podržala na umutarstranačkim izborima."

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.