Pioniri Džudo kluba Aleksinac najbolji i u Aleksandrovcu

Izvor: Aleksinac.net, 16.Okt.2016, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pioniri Džudo kluba Aleksinac najbolji i u Aleksandrovcu

Takmičari Džudo kluba "Aleksinac" su 15.10.2016. učestvovali na takmičenju Kup Župe u Aleksandrovcu za pionire i osvojili 13 medalja i pehar za najuspešniju ekipu pionira i pionirki.

Pored ovog takmičenja tog dana se održavalo i prvenstvo Centralne Srbije za poletarce treće po redu.

Zlatna medalja Dore Vasić je mladu damu dovela do prvog mesta trenutno po broju osvojenih poena. Za prvaka Centralne Srbije i osvajanja pehara u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << poletarki do 43kg boriće se sa klubskom drugaricom Leom Mitić, koja je po broju poena sada na drugom mestu.

Za pehar će se boriti još Lazar Stoiljković koji je osvojio zlatnu medalju. Bronzani poletarci su bili Đorđe Stanković i David Jovanović. Spremajući drugare za osvajanje pehara za poletarce, pioniri su prošli manje ili više očekivano i naravno osvojili pehar.

Aleksej Vasić prvo mesto Anđela Nikolić, Filip Stanojev drugi mesto Lazar Stanković, Sergej Lazarević, Marko Dimitrijević, Mateja Marinković, Klara Mitić treće mesto.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.